West Brom želi Thomasa Vermaelena
Foto: EPA

Belgijanac se vraća u Premiership

West Brom želi Thomasa Vermaelena

Belgijski defanzivac Thomas Vermaelen mogao bi se ovog ljeta vratiti u Premiership.

On je na ljeto 2014. godine odlučio da napusti ekipu Arsenala te da pređe u Barcelonu s kojom je potpisao petogodišnji ugovor. 

Ipak, povrede su ga zaustavile da se dokaže na Camp Nou stadionu, pa je prošle sezone igrao na posudbi u Romi gdje je zbog također problema sa povredama odigrao veoma malo utakmica. 

Obzirom da ima još dvije godine ugovora u Barci, Katalonci još uvijek mogu uzeti neki novac za njega, a čini se da će ga na kraju kupiti ekipa West Broma, prenosi Sky Sport. Osim njih, ranije je interes pokazao i Crystal Palace. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi