Dolazak Kolašinca u Arsenal je najmanje obradovao Gibbsa

Postao višak

Dolazak Kolašinca u Arsenal je najmanje obradovao Gibbsa

Eldar Ganibegović

Dolasku Seada Kolašinca u Arsenal nisu se obradovali baš svi fudbaleri Topnika. 

Prema pisanju Sky Sporta, lijevi bek Arsenala Kieran Gibbs je pred odlaskom sa Emiratesa i za njega je interes pokazao West Bromwich Albion.

Topnici za lijevog beka traže 10 miliona funti, ali Albion nije spreman da za Gibbsa izdvoji toliki novac.

Šef Albiona, Tony Pulis koji je trenutno sa ekipom na turneji u Aziji,  je u potrazi za lijevim bekom a kao moguću opciju upravo vidi Kierana Gibbsa.

27-godišnjak je upisao svega 8 nastupa u prvom sastavu Arsenala u Premier ligi a u svim takmičenjima odigrao je 22 utakmice.

Gibbs je skupio 10 nastupa za reprezentaciju Engleske ali od kada je u drugom planu kod Wengera nije mnogo igrao ni za reprezentaciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal je na početku prijelaznog doveo Kolašinca koji upravo igra na poziciji Gibbsa, dok na toj strani Topnici također imaju Monreala, tako da postoje velike šanse da će Gibbs napustiti Emirate. 

West Brom je ovog ljeta doveo dvojicu igrača a riječ je o Jay Rodriguezu koji je stigao iz Southamptona i Zhang Yuninga iz Vitessea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi