West Bromwich oborio rekord: Stigao Salomon Rondon
Foto: EPA

Tonny Pullis misli ozbiljno ovog ljeta

West Bromwich oborio rekord: Stigao Salomon Rondon

S. Bošković
Teme:

West Bromwich Albion potpisao je napadača Zentita, Salomona Rondona za klupski rekord od 12 miliona funti. 

Rondon, koji ima 25 godina, potpisao je ugovor na četiri godine, a kao odštetu klub iz Petersburga primit će 12 miliona funti. 

Tony Pulis najavio je već prošle sedmice da očekuje dolazak internacionalca Venezuele na Hawthome, što će se desiti čim ovaj igrač prođe medicinski pregled. 

"Veoma sam sretan ovdje. Ovo je nova prilika za moju karijeru. Jedva čekam da se pridružim ostalim igračima i počnem igrati.", rekao je Rondon za službeni sajt kluba. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Klub je pokazao mnogo interesa za mene, to je važno za svakog igrača, te kada uzmete sve u obzir postoje očekivanja od mene"

Sad već bivši igrač Zenita, postao je peto pojačanje WBA ovog ljeta, ali iako posjeduje dovoljan broj nastupa za reprezentaciju, koji su potrebni za igranje u Premiershipu, nije mu dozvoljeno da se nađe u timu pred večerašnji susret između njegovog tima i Manchester Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti