Spektakl u Londonu: West Ham vodio sa 3:0, a Arsenal na kraju došao do boda

Vidjeli smo čak šest golova

Spektakl u Londonu: West Ham vodio sa 3:0, a Arsenal na kraju došao do boda

E. Čaušević

West Ham i Arsenal danas su odigrali fantastičan meč u okviru 29. kola Premiershipa, a rezultat je na kraju bio 3:3.

West Ham je odlično otvorio meč i poveo u 15. minuti kada je fantastičan gol postigao Lingard. Samo dvije minute kasnije bilo je 2:0 za domaće.

Ovaj put Lingard je bio asistent, a mrežu Arsenala zatresao je Bowen. No, West Ham je i nakon toga nastavio odlično igrati, dok su Topnici izgledali potpuno izgubljeno.

West Ham je do trećeg gola stigao u 32. minuti kada je pogodio Soucek za 3:0 i činilo se da je u ovom meču sve jasno, ali smo se prevarili.

Arsenal je uspio u 38. minuti da smanji na 3:1. U centru pažnje ponovo je bio Soucek, ali ovaj put zatresao je svoju mrežu i vratio goste u meč.

Topnici su u 61. minuti uspjeli da dođu do 3:2 i to ponovo nakon autogola. Ovaj put svoju mrežu zatresao je Dawson i tako vratio nadu gradskom rivalu da mogu doći do boda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal je nakon toga krenuo u ofanzivu i to im se isplatilo u 82. minuti Pepe je asistirao, a gol za 3:3 postigao je Lacazette koji je stavio tačku na ovu sjajnu utakmicu.

West Ham je peti na tabeli sa 49 bodova, dok je Arsenal deveti sa sedam bodova manje.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
West Ham dao 5 golova Arsenal 1 gol dao samo eto sto je Wst Ham dao 3 protivniku i 2 sami sebi dali
5 2
ArmiNN
Sudija 12ti igrac..amaterizam do bola..inc borbenost je bila dobra
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi