West Ham daje bogatstvo za napadača Juventusa

Zaza na meti Čekićara

West Ham daje bogatstvo za napadača Juventusa

Prema pisanju italijanskih medija, čelnici West Hama i Slaven Bilić su ozbiljno 'zagrizli' za napadača Juventusa Simonea Zazu.

Nakon propalih pregovora sa Carlosom Baccom, West Ham se okrenuo reprezentativcu Italije za kojeg je, navodno, spreman ponuditi čak 30 miliona eura.

U Juventusu bi definitivno mogli biti zadovoljni ovom ponudom ali će još uvijek sačekati sa odgovorom, obzirom da neriješen status Alvara Morate, kojeg traže iz Reala i Chelseaja.

Simone Zaza (24) je u svojoj karijeri nastupao za nekoliko italijanskih niželigaša i Sassuolo, a u Juventus je stigao pred početak prošle sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaza je u dresu Juventusa odigrao 19 utakmica i postigao pet pogodaka, a za reprezentaciju Italije je nastupio u deset navrata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi