West Ham i Manchester United podijelili bodove

Ne pretjerano sadržajan meč u Londonu

West Ham i Manchester United podijelili bodove

U zaostaloj utakmici 31. kola Premier lige koja je odigrana večeras na Olimpijskom stadionu u Londonu, West Ham i Manchester United su remizirali odigravši 0:0.

Utakmica nije imala nikakvog rezultatskog značaja i igrala se za prestiž, ali se s pravom može reći da nije obilovala nekim posebnim uzbuđenjima.

United je u prvom poluvremenu bio agilniji tim na terenu i prijetio je preko Lingarda, Sancheza i Shawa, dok je jedinu pravu priliku za domaće propustio Joao Mario.

U drugom poluvremenu viđena je prava uspavanka, a finiš susreta obilježio je sukob fudbalera na terenu. U centru pažnje su bili Paul Pogba i Mark Noble, koji su na kraju dobro prošli dobivši samo po žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester Unitedu je ovo bio šesti remi sezone nakon kojeg je stigao do 78 bodova i ostao na drugom mjestu, gdje će i okončati sezonu. West Ham je 15. sa 39 bodova, bez briga o opstanku uoči posljednjeg kola sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije