West Ham se ne boji odlaska Payeta, jer imaju super zamjenu

Stiže velika zvijezda?

West Ham se ne boji odlaska Payeta, jer imaju super zamjenu

Francuski vezni fudbaler Dimitri Payet mogao bi ovog januara napustiti redove West Hama.

Ekipa koju sa klupe predvodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić mogla bi se suočiti sa gubitnom Payeta, a ukoliko se to i dogodi, oni bi izgleda veoma brzo našli i više nego dostojnu zamjenu, a riječ je o Fabregasu.

Fabregas igra veoma malo otkad je na klupu kluba iz Londona stigao italijanski stručnjak Antonio Conte te se posljednjih sedmica povezuje sa brojnim timovima.

Jedan od njih je i West Ham koji je navodno već neko vrijeme zainteresovan za njega, ali Čekičari čekaju rasplet situacije sa Payetom da bi znali hoće li poslati ponudu za Fabregasa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cesc je ove sezone odigrao samo četiri meča u Premiershipu za Chelsea, a u strijelce se nije upisivao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi