What's up grupa "gorila": Kroos otkrio reakciju igrača Reala na Barceloninu sramotu

Bayern slavio s 8:2

What's up grupa "gorila": Kroos otkrio reakciju igrača Reala na Barceloninu sramotu

A. Čaušević

Toni Kroos je na podcastu Einfach mal Luppen zajedno sa svojim bratom Felixom govorio o reakciji igrača Real Madrida na Barceloninu sramotu protiv Bayerna. 

U četvrtfinalu Lige prvaka Bayern je pobijedio Barcelonu s nestvarnih 8:2, a s obzirom na rivalstvo s Realom s posebnom pažnjom se čekala reakcija igrača Los Blancosa.

Kroos je kazao kako nije bilo previše sažaljevanja te da su pojedini igrači uputili i zlobne komentare na račun rivala s Nou Campa.

"Ne može se sve pokazati, ali jedno se može zamisliti, a to je da nije bilo boli. Bilo je nekog zlonamjernih komentara", kazao je Kroos.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kroos je priznao kako uopšte nije gledao utakmicu te da je poslije meča poslao poruku samo jednom igraču Bayerna, a to je bio Joshua Kimmich.

Odlični njemački veznjak je dodao kako je zadovoljan minulom sezonom jer je Real uspio osvojiti titulu prvaka Španije, te španski Superkup.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Austinpowers
Hahhahahhahahhaha whats up hahhahahahhahahhaha
2 0
krems_krems12
Tolike godine biti u klubu, a ostati u kontaktu sa samo jednim igracem dovoljno govori o njegovoj ljudskosti i karakteru.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi