Wigan doveo Rogera Espinozu

Laticsi pojačali vezni red

Wigan doveo Rogera Espinozu

A. Haznadarević
Teme:

Dvadesetšestogodišnji veznjak Roger Espinoza, novi je igrač momčadi Premiershipa Wigana.

Bivši igrač Sporting Kansas Cityja, potpisao je dvoipogodišnji ugovor sa svojom novom ekipom, a posljednje četiri godine u MLS ligi je skupio respektabilnih 113 nastupa.

 

"Jako sam sretan što sam konačno ovdje. Potrajalo je dok su mi bili gotovi svi papiri, ali sada se u potpunosti mogu koncentrisati na borbu za svoje mjesto i pomoć ekipi", rekao je Espinoza.

 

Sa druge strane menadžer Roberto Martinez, poručio je dobrodošlicu novom "jako talentovanom" igraču:

 

"Sjajno je što Rogeru konačno možemo poželiti dobrodošlicu u Wigan, znam da će mu tek navijači prirediti pravu dobrodošlicu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"On je veliki talentat i svaki put kada sam ga gledao kako igra, pokazao mi je da zaslužuje da ga poželimo imati među svojim igračima. On će unijeti nešto novo u tim", zaključio je menadžer Wigan Atletica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.