Wilbek: Golužino ponašanje je neprijatno

Wilbek: Golužino ponašanje je neprijatno

Selektor reprezentacije Danske Ulrik Wilbek bio je ogorčen izjavama hrvatskog selektora Slavka Goluže o lošem suđenju i ukupnim uslovima u Danskoj. 

"On nas izruguje i nagovještava da smo podmitili sudije. Izjavio je da su oni bili bolji, ali da su prevareni i da su u Danskoj tretirani kao životinje", bio je ogorčen danski selektor.

"Mislim da su greške sudija bile u istom broju na obje strane. Golužino ponašanje je neprijatno, nikada ranije nisam vidio ništa slično", rekao je Wilbek.

"Sjećam se kad je Hrvatska bila domaćin Svjetskog prvenstva i došla do finala, niko nije krivio sudije da su pomogli. Nije lijepo čuti da smo mi nezasluženo došli do finala", dodao je Wilbek. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.