Wilbek: Hrvatska odbrana naša je šansa

Evropsko prvenstvo

Wilbek: Hrvatska odbrana naša je šansa

Adnan Beganović

Uoči današnjeg odlučujućeg susreta između Danske i Hrvatske, selektor danske reprezentacije Urlik Wilbek, izjavio je da izabranici Line Ćervara ne igraju spektakularno te da smatra da je hrvatska odbrana najveća šansa za njegovu selekciju.

"Hrvatski napad pun je zvijezda, gotovo da na svakom mjestu imaju dva vrhunska igrača, a Igor Vori je možda najbolji pivot na svijetu. Hrvati međutim ne igraju na ovom prvenstvu na vrhunskom nivou i pokazali su samo dijelić onog što mogu. Mi moramo napraviti sve u našoj moći da na tome i ostane", rekao je Wilbek i dodao:

"Mislim da hrvatska obrana nije uvijek baš najbolje organizirana i to bi moglo biti dobro za nas."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.