Williams stigao u Istanbul

Williams stigao u Istanbul

Midhat Šljivak

Playmaker New Jersey Netsa Deron Williams, stigao je danas u Istanbul, gdje će se pridružiti ekipi Bešiktaša, u kojoj će ostati sve do završetka lock-outa u NBA ligi.

Klub je potvrdio da je Williams doputovao danas u pratnji porodice, a sa Bešiktašem je Williams potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan pet miliona eura po sezoni.

Ugovor sa Williamsom će se automatski raskinuti ukoliko u bilo kojem trenutku krene NBA liga, gdje je u dresu Mrežica iz New Jerseya prošle sezone Williams prosječno imao 15 poena i 12.8 asistencija.

Pored ogromnog ugovora, Bešiktaš će svojoj novoj zvijezdi obezbjediti luksuznu vilu, automobil, te tjelohraniteljsku pratnju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti