Wilshere karijeru nastavlja u Turskoj?

Na meti Antalyaspora

Wilshere karijeru nastavlja u Turskoj?

E. Čaušević

Jack Wilshere nekada je bio velika nada londonskog Arsenala, ali su njegovu karijeru uništile učestale povrede.

Ovaj vezni fudbaler je dosta obećavao na početku svoje karijere, te je engleska javnost očekivala mnogo više od njega. Ipak, učestale povrede su onemogućile Wilsherea da pokaže sav svoj kvalitet, te je gotovo sigurno da će ovaj fudbaler ovog ljeta napustiti redove Arsenala.

Wilshere je prošle sezone igrao na posudbi u Bournemouthu, ali ovaj klub nije odlučio otkupiti njegov ugovor. Iako se špekulisalo da bi Wilshere mogao karijeru nastaviti u italijanskoj Seriji A danas se pojavila vijest koja je šokirala navijače Arsenala.

Naime, engleski mediji su objavili danas da je Wilshere veoma blizu prelaska u Tursku. Navodno, jedini klub koji je poslao ponudu za ovog igrača je Antalyaspor i nije isključeno da upravo tamo Wilshere nastavi karijeru. Ukoliko se to desi Samuel Eto'o više neće biti jedina zvijezda ovog turskog kluba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi