Wilshere: Sezona za nas definitivno nije gotova

Ima još nade

Wilshere: Sezona za nas definitivno nije gotova

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac Jack Wilshere smatra da sezona nije gotova za njegov Arsenal.

Pred Arsenalom su prvenstvene utakmice protiv West Hama i Tottenhama, te uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna u Minhenu. Kako sada stvari stoje, na Emiratesu će proći još jedna neuspješna sezona bez trofeja.

 

"Naša sezona definitivno nije gotova. Imao veliku priliku protiv Tottenhama. Imamo igrati još jednu utakmicu protiv Bayerna. Bit će teško, ali ako se ne budemo bojali, može se svašta dogoditi", kazao je Wilshere, a pobjeda nad Aston Villom u prošlom kolu malo je stišala napade na trenera Arsenea Wengera od strane nezadovoljnih navijača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"To je bila važna pobjeda, pogotovo nakon razočarenja protiv Bayerna sredinom sedmice. Pod pritiskom smo. Mislim da trener radi dobro. Stoji iza nas cijelo vrijeme i mi kao igrači moramo poduzeti sve da smanjimo taj pritisak, kao što smo uradili u subotu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.