Wilshere tek otišao, a već mu je "drug" zabio nož u leđa

Oezil krade desetku

Wilshere tek otišao, a već mu je "drug" zabio nož u leđa

Edmir Škorić

Jack Wilshere je tek otišao u Bournemouth, a za njegovu desetku počela je borba.

Mesut Oezil nosi broj 11, no smatra da kao playmaker zaslužuje da nosi broj 10 i kako je Wilshere prešao u Bournemouth, postoji mogućnost da promijeni broj.

Ipak, ima jedan problem, pošto je Wilshere samo posuđen Bournemouthu i na kraju sezone bi trebao da se vrati na Emirates. A sigurno da bi bilo jako ružno da se vrati u London i da mu kažu da više ne nosi broj 10.

Taj broj su svojevremeno nosile nogometne legende kao što su Pele, Zidane, Maradona ili Rivaldo i nije čudo da bi Oezil volio da zaduži upravo desetku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Broj 10 je idealan za mene i moju poziciju playmakera", rekao je kratko Oezil za Sport1 tokom boravka u kampu njemačke reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi