Wisla demolirala Pogon, pogodak Semira Štilića

Trijumf tima iz Krakowa

Wisla demolirala Pogon, pogodak Semira Štilića

Wisla iz Krakowa nakon krize rezultata večeras je ponovo odigrala po ukusu svojih navijača i ostvarila ubjedljivu pobjedu nad Pogonom rezultatom 5:0. 

Jedan od ključnih igrača u večerašnjem trijumfu bio je Semir Štilić koji je bio strijelac jednog od pet pogodaka za Wislu.

Osim Štilića strijelci su bili tri puta Brozek i jednom Guerrier. Gordan Bunoza i Semir Štilić igrali su po 90 minuta u pobjedničkom timu.

Lechia Gdanjsk poražena je na domaćem terenu minimalnim rezultatom od Legije, a jedini pogodak na utakmici postigao je Duda. Stojan Vranješ odigrao je svih 90 minuta u poraženom timu.

U doigravanju za opstanak Piast i Slask su remizirali, a pogodaka nije bilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.