Wisla pretrpila četvrti uzastopni poraz, Jagiellonia na vrhu

Tim iz Krakowa u krizi rezultata

Wisla pretrpila četvrti uzastopni poraz, Jagiellonia na vrhu

Fudbaleri Wisle iz Krakowa nastavili su pružati loše partije u Poljskoj. Nakon ispadanja od Lecha u Poljskom kupu i dva uzastopna ligaška poraza, uslijedio je i treći i to od Jagiellonie rezultatom 2:0.

Na prvi gol se čekalo do 54. minute kada je Pazdan šokirao domaće navijače i pogodio za 1:0. Wisla je napadala, imala posjed lopte na svojoj strani i na sve moguće načine je pokušavala ugorziti gol protivnika ali nije išlo. Konačnih 2:0 postavio je u prvoj minuti sudijske nadoknade Piatkowski.

U redovima poražene Wisle je svih 90 minuta odigrao i naš Semir Štilić. Wisla sada, nakon sjajnog starta sezone, sada zauzima tek šestu poziciju na tabeli a gol nisu postigli već četiri utakmice dok je Jagilleonia pobjedom izbila na vrh tabele, s utakmicom više u odnosu na Legiju.

Ekstraklasa, 11. kolo

Wisla - Jagioellonia 0:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.