Wolfsburg Grafiteu dao sedam dana odmora

Odmor kao jedini spas

Wolfsburg Grafiteu dao sedam dana odmora

Adnan Beganović

Čelni ljudi Wolfsburga u dogovoru sa trenerom Arminom Vehom, brazilskom napadaču Grafiteu, dali su sedam dana odmora kako bi „ispraznio“ glavu i u potpunosti se posvetio fudbalu.

“On je vrlo emocionalan, pa se nakon prošle uspješne sezone sada teško nosi s ovom. Pod velikim je pritiskom. Mislim da će biti najbolje da na sedmicu dana u potpunosti promijeni svakodnevicu, a mislim da će se nakon toga vratiti jači”, rekao je za njemačke medije Armin Veh, dok je Grafite izjavio:

“To mi je vrlo važno, jer mi je potreban novi start. Navijači će uskoro ponovno gledati starog Grafitea”.

Podsjetimo, Grafite je u prošloj sezoni sa 28 postignutih pogodaka bio najbolji “topnik” Bundeslige, dok je u ovoj do sada postigao tek dva gola u prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.