Wolfsburg za Džeku traži 60 miliona

Wolfsburg za Džeku traži 60 miliona

Pregovori u trokutu Edin Džeko - Wolfsburg - Manchester City još uvijek traju, a njemački je klub od engleskog zatražio 60 miliona eura odštete za nešeg reprezentativca.

Čelnici Wolfsburga na svaki mogući način pokušavaju u klubu ostaviti Edina Džeku, iako je reprezentativac Bosne i Hercegovine nekoliko puta svojim izjavama jasno stavio do znanja kako želi napustiti Wolfsburg.

Manchester City je najzagrijaniji za njega, ali je pitanje da li su spremni platiti astronomske sume koliko zahijeva Wolfsburg. Ipak, očekuje se kako bi Wolfsburg mogao urazumiti svoja potraživanja, pogotovo u situaciji u kojoj Džeko ne želi ostati u ovom klubu.

Ipak, u slučaju da čelnici Wolfsburga istraju u svojim zahtjevima, City bi se mogao okrenuti drugim alternativama kao što su Mario Balotelli (Inter), Edinson Cavani (Palermo), Mirko Vučinić (Roma) i Karim Benzema (Real Madrid).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.