Wolverhampton za 45 minuta završio posao protiv Arsenala

Novi poraz Topnika

Wolverhampton za 45 minuta završio posao protiv Arsenala

E. Čaušević

Fudbaleri Wolverhamptona večeras su pred svojim navijačima pobijedili Arsenal s 3:1 u zaostalom meču 31. kola engleskog Premiersipa.

Wolverhampton je lakše od očekivanog došao do pobjede čime je Arsenalu dodatno zakomplikovao borbu za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka.

Domaći su do prednosti došli u 28. minuti kada je fantastičan gol iz slobodnog udarca postigao Neves. Samo desetak minuta kasnije bilo je 2:0, a ovaj put pogodio je Doherty.

Katastrofa Arsenala u prvom poluvremenu nije završila na tome jer su Topnici u drugoj minuti nadoknade primili i treći gol, a ovaj put u listru strijelaca upisao se Jota.

Arsenal je do kraja utakmice uspio samo da ublaži poraz jer je u 80. minuti Sokratis svojim golom postavio konačnih 3:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Topnici su ostali na petom mjesto sa 66 bodova i nakon dva uzastopna poraza imaju bod manje od Chelseaja koji je četvrti. Wolverhampton je na sedmom mjestu i ima 51 bod.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Normalno kad mu Kolasinac sijedi i bas su razvaljivali po toj lijevoj strani
0 2
Motogp
Idiot. ....zakasnih na posao zbog njih...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi