U razgovoru za SportSport.ba

Wright: Izgubili smo nekoliko lopti i to nas je koštalo

Zack Wright, košarkaški bh. reprezentativac, ističe kako se osjetio umor u ekipi i kako je sam djelovao lošije nego inače.

"Igrali smo dosta dobro kompletan meč. Mislim da smo pokazali da smo umorni. Osjetio sam to na sebi, jer sam  izgubio par lopti. Oni su dobra ekipa i ostali smo bez gasa, izgubili smo nekoliko lopti što nas je koštalo", kazao je Wright za SportSport.ba, osvrnuvši se i na povredu ramena.

"Povreda nije glavni problem, ali to nije nešto što bi predstavljalo problem. Teško je igrati veliki broj utakmica u ovako kratkom periodu. Imamo modrica, ali ćemo se dovoljno odmoriti. 

Zatim je Wright dao svoj komentar o sutrašnjoj utakmici protiv Litvanije, posljednjoj na turniru u Atini...

"Nisam siguran šta će trener odlučiti. Mislim da će neke igrače odmarati, ali mislim da moramo da završimo pripreme na najbolji mogući način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.