Xavi dobio odlične vijesti nakon što je ekipa stigla u Saudijsku Arabiju

Barca sutra igra protiv Real Madrida

Xavi dobio odlične vijesti nakon što je ekipa stigla u Saudijsku Arabiju

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su otputovali u Saudijsku Arabiju gdje će se igrati španski Superkup.

Baš kao i prošle godine španski Superkup igra se u Saudijskoj Arabiji, a na rasporedu su polufinale i finale.

U polufinalu nas već sutra očekuje spektakl jer će se sastati Barcelona i Real Madrid. Iako je Real u daleko boljoj formi ove sezone mnogi očekuju veoma zanimljivu utakmicu jer je jasno da se Barcelona neće tako lako predati.

Katalonci su jučer otputovali u Saudijsku Arabiju, a prije toga Xavi Hernandez je objavio spisak igrača na koje će računati na ovom meču.

Odlične vijesti za Xavija bile su da je Ferran Torres konačno registrovan, ali on nije bio na spisku putnika jer je bio pozitivan na koronavirus prije polaska za Saudijsku Arabiju. Zbog iste stvari nije bilo ni Pedrija koji se oporavio od povrede.

No, Barcelona je sinoć obradovala svoje navijače kada je objavila da su Ferran i Pedri bili negativni na drugom testiranju i dobili su dozvolu kluba da se priključe ekipi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ferran i Pedri će već danas put Saudijske Arabije gdje će se priključiti prvom timu i bit će najvjerovatnije sutra na raspolaganju Xaviju za El Clasico što su sigurno sjajne vijesti za trenera Barcelone.

Polufinale španskog Superkupa između Barcelone i Real Madrida igra se u Riyadhu sa početkom u 20 sati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi