Xavi: Frustrirajuće je sjediti na klupi za rezervne igrače

Kapiten nezadovoljan

Xavi: Frustrirajuće je sjediti na klupi za rezervne igrače

Veznjak Barcelone Xavi Hernandez priznao je da je nezadovoljan minutažom koju ove sezone ima kod trenera Gerarda Martina.

Xavi, iako su poznim igračkim godinam ai dalje smatra da nije za staro gvožđe i da može igrati na vrhunskom nivou.

„Poštujem odluke trenera, ali iskreno mi je frustrirajuće sjediti na klupi za rezervne igrače i gledati utakmice.Nijedan igrač ne može i ne smije biti veći od trenera, pa tako ni ja. Niko Martinove odluke ne smije poništiti, niti mijepati se u njih,“ prokomentarisao je Xavi, te dodao:

„Na meni je da čekam priliku, a kada se ukaže da ju iskoristim. Trebam poraditi na svojoj igri i biti spreman kada se ukaže prilika.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.