Xavi je bio bijesan na svoje igrače nakon blamaže na Svjetskom klupskom prvenstvu
Xavijev Al-Sadd je poražen sa 6:2

Legendi Barcelone ne ide baš najbolje na klupi katarskog kluba

Xavi je bio bijesan na svoje igrače nakon blamaže na Svjetskom klupskom prvenstvu

S. Pašalić

Al-Sadd je jučer u utakmici za 5. mjesto na Svjetskom klupskom prvenstvu doživio visok poraz rezultatom 6:2 od ekipe Esperance Tunis.

Tunižani su već nakon prvog poluvremena vodili sa 4:1 i imali su igrača više, a u nastavku su postigli još dva gola katarskom klubu.

Bivši igrač Barcelone, Xavi, koji vodi Al-Sadd je bio poprilično ljut sa nastupom svoje ekipe, posebno u prvom dijelu utakmice.

"Jako sam tužan, vrlo razočaran i jako ljut. Vrlo smo dobro odigrali prve dvije utakmice.", rekao je Xavi, pa nastavio dalje:

"Ovo je premija za nas i danas ne mogu razumjeti tim. To nije ono što želimo."

"Mi smo Al-Sadd i igramo protiv afričkih prvaka. Naš stav tokom prvih 20 minuta nije prihvatljiv.", završio je nezadovoljni Xavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi