Xavi: Krivo mi je zbog Casillasa, ali ne vjerujem da će doći

"On je pravi Madridista"

Xavi: Krivo mi je zbog Casillasa, ali ne vjerujem da će doći

A. Haznadarević

Koliko se u Primeri, a posebno u Real Madridu ne poštuju velike klupske legende, najbolje pokazuje to što prvi strijelac u historiji kluba Raul Gonzalez neće imati oproštaj nasvom Santiago Bernabeu već na Schalke Areni. Međutim, to nije sve, pa je i legendarni golman Iker Casillas završio na klupi, te je skoro otjeran iz kluba, što je zasmetalo i veznjaku velikog rivala Barcelone Xaviju Hernandezu.

Iskusni vezista katalonskog tima i Casillasov saigrač iz reprezentacije smatra da golman koji je sve dao Realu nije zaslužio takav tretman, ali ipak da ne vjeruje da je moguć njegov prelazak u Barcelonu jer je on ikona rivalskog tima:

 

"Krivo mi je što je Iker završio na klupi, mislim da to zaista nije fer. Ipak, ne verujem da će doći u Barcelonu. On je pravi Madridista i to je značajan faktor u celoj priči. Međutim, ako bi došao, ja bih ga dočekao široko raširenih ruku, iako mi to stvarno djeluje nevjerovatno".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.