Xavi: Ne plašim se Mourinha nego igrača

Zvijezda Barcelone komentira

Xavi: Ne plašim se Mourinha nego igrača

Kapiten Barcelone Xavi svjestan je da će Real i u novoj sezoni biti najveći rival, ali zanimljivo da nema poput nekih strah od Jose Mourinha.

Xavi se obratio novinarima pred prijateljski meč sa Club Americom i istakao je sljedeće.


"Oni su angažovali odlične igrače kao Nouri Sahin i Fabio Coentrao. Imaju iskustvo, visoku razinu igranja i i jaki su u odbrani. Zato sam više zabrinut zbog igrača Reala nego trenera.  Igraju dobro, ali mi zaslužujemo više kredita jer smo dominirali i u Primeri i u Ligi prvaka prošle sezone" rekao je Xavi i zaključio.


"Veoma sma sretan što smo doveli igrača sa takvim talentom kao što je Alexis Sanhez. On će nam mnogo pomoćo kao i Cesc Fabregas ako dođe iz Arsenala. Ja sam naravno takođe spreman za novu sezonu - izjavio je Xavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.