Xavi: Nedostajat će nam motivisanje od strane Mourinha

"On je kontraverzan trener"

Xavi: Nedostajat će nam motivisanje od strane Mourinha

A. Haznadarević

Jedan od starosjedioca Camp Noua Xavi Hernandez, prokomentarisao je odlazak karizmatičnog Josea Mourinha sa klupe Barcinog najvećeg rivala Real Madrida.

Poručivši kako ga uopšte ne zanima šta će se s njim dogoditi, ipak je dodao da će mu njegovo motivisanje Barce biti jedino što će mu nedostajati:

"On je kontroverzni trener, fanatik. Nije me briga što će se s njim dogoditi, jer se to nas u Barceloni ne tiče. Međutim, Mourinho je uvijek svojim izjavama i potezima dodatno motivisao sve nas i to je jedino što će nam nedostajati", poručio je uz osmijeh Xavi.

Bez obzira na sve, Mourinho će se moći pohvaliti s tim da je prošle sezone prekinuo veličanstvenu dominaciju Barcelone, te titulu donio u Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.