Xavi odbio ponudu Manchester Cityja
Foto: EPA

Nudili mu ugovor s New York Cityjem

Xavi odbio ponudu Manchester Cityja

Midhat Šljivak

Prema navodima španskog Sporta, vezni igrač Barcelone Xavi Hernandez, odbio je ponudu Manchester Cityja da potpiše ugovor s filijalom ovog tima New York Cityjem.

Navodno, rukovodstvo Cityja je sjajnom veznjaku Barcelone ponudilo trogodišnji ugovor s filijalom kluba New York Cityjem, ali ih je iskusni veznjak odbio.

Sport navodi kako je rukovodstvo Cityja održalo pregovore Xavijem i ljudima iz katalonskog tima, ali do dogovora nije došlo.

Xaviju ugovor s Barcelonom ističe 2016. godine, ali iako je sada odbio ponudu da ode u MLS, nakon naredne sezone bi ipak mogao pojačati novi tim u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.