)
Dogovorio transfer u Chelsea, a onda je dobio poruku od Xavija: Španci otkrili šta mu je napisao

Sve je već riješeno

Dogovorio transfer u Chelsea, a onda je dobio poruku od Xavija: Španci otkrili šta mu je napisao

Endin Čaušević

Španski mediji objavili su sinoć da se Jules Kounde nalazi pred potpisom za Barcelonu.

Ovaj defanzivac je prije nekoliko dana bio na korak od odlaska u Chelsea jer je Sevilla prihvatila ponudu londonskog kluba, ali je Kounde to sve stopirao kada se javila Barcelona.

Kounde je velika želja Xavija Hernandeza i jasno je da će biti veliko pojačanje u odbrani katalonskog kluba.

Defanzivac Seville je navodno već sve dogovorio s Barcelonom, a jučer su kako je objavio Gerard Romero i klubovi pronašli zajednički jezik oko visine obeštećenja.

Romero je objavio sinoć da je ključni faktor u pregovorima bio Xavi koji je direktno kontaktirao Koundea i objasnio mu da ga želi imati u svojoj ekipi naredne sezone.

Čak je ugledni španski novinar otkrio i navodnu poruku koju je Xavi poslao defanzivcu Seville nakon čega je on odbio odlazak u Chelsea i odlučio da prihvati ponudu Barcelone.

"Od tebe ću napraviti najboljeg štopera svijeta u igri s loptom u nogama. S tobom u sastavu, Barcelona će ponovo postati najbolji klub svijeta", navodno je Xavi napisao Koundeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koundeov dolazak u Barcelonu bi se trebao ozvaničiti već danas nakon čega će se on priključiti pripremama katalonskog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Hoce al kad cucnes
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti