Xavi se nada Fabregasu u januaru

Xavi se nada Fabregasu u januaru

Vezni fudbaler Barcelone Xavi posljednji je u nizu fudbalera ili funkcionera Katalonaca koji se pridružio hajci na kapitena Arsenala Cesca Fabregasa.

Uprkos brojnim pokušajima da se Fabregas dovede na Nou Camp, menadžer Topnika Arsene Wenger negirao je mogućnost transfera.

Ipak, Xavi je izjavio kako bi Fabregas mogao da postane član Barcelone već u januaru, kada će: “Arsenal već ispasti iz trke za titulu”.

“Odustali smo od ideje da on sada dođe, ali mogao bi da stigne u januaru, kada Arsenal više ne bude bio u trci za titulu u Premier ligi”, smatra Xavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.