Xavi se neće povući iz reprezentacije

Xavi se neće povući iz reprezentacije

Vezni igrač Barcelone Xavi Hernandez demantovao je sva nagađanja prema kojima se odlučio povući iz reprezentacije Španije.

Xaviju su potrebne samo tri utakmice kako bi došao do magične brojke od 100 odigranih utakmica u dresu Furije, a neki španski mediji prenijeli su informaciju da veznjak Barce nema namjeru više nositi nacionalni dres.

"Želim sa svojom reprezentacijom igrati na Evropskom prvenstvu 2012. godine, a želim to isto napraviti i na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. Ne znam odakle su te glasine došle, ali to nije tačno, jer još želim igrati za Španiju", rekao je Xavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti