6

Komentari (6)

opasni_medo
Dobro je govorio davno jedan od raje da je @_ZIJAGA_ tajni profil Mia Khalife, mrzi Arsenal i navija za West Ham.
Milos1312
Gazija najveci debil
@Milos1312, ne cudi me Milose da je za tebe on debil, zato sto pokazuje sa svoje dvije ukrštene šake dvoglavog orla, ali zato ti ne smetaju 3 prsta, mada je za mene i jedno i drugo provokativno, pa eto nijednog sportistu iz Srbije ili poreklom iz Srbije nisam nazvao debilom zbog ta 3 podignuta prsta.
Milos1312
Drug bez uvrede, ali sta ja imam veze sa Srbijom? Ako se zovem Milos jel automatski moram biti srbin, ja sam kralju moj ponosni Bosanac i Hercegovac (vise Bosanac, al‘ mi je krivo sto Hercegovinu izostavimo cesto). P.s zna gazija vrlo dobro sto je on debil ;)
_ZIJAGA_
Najbolje bi bilo RASFORMIRATI 56S8NAL, a stadion dati West Hamu da IGRA EVROPSKE UTAKMICE..neka UGASI SVJETLO, zadnji koji ode..
amer_sa90
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.