Xhaki su odbrojani dani u Arsenalu, a to najbolje pokazuje potez Emeryja

Nije htio reći da li će ga vratiti u tim

Xhaki su odbrojani dani u Arsenalu, a to najbolje pokazuje potez Emeryja

E. Čaušević

Švicarski reprezentativac Granit Xhaka nalazi se u teškoj situaciji u Arsenalu nakon utakmice proti Crystal Palacea kada je došao u sukob s navijačima na Emiratesu.

Xhaka je ove sezone dobio kapitensku traku od Unaija Emeryja, ali navijači nisu bili zadovoljni njegovim igrama. Arsenal je u nedjelju igrao na svom terenu protiv Emiratesa, a kada je Xhaka izlazio iz igre dobio je velike zvižduke s tribina.

Švicarac je bio bijesan zbog toga i odgovorio je navijačima s nekoliko uvreda, a nakon toga je skinuo dres i odjurio u svlačionicu. Xhaka nije bio sinoć u konkurenciji za meč protiv Liverpoola i teško je da ćemo ga skoro vidjeti na terenu.

Jasno je da je Xhaka sigurno razočaran zbog načina na koji ga navijači tretiraju i sve su šanse da će mu Emery oduzeti kapitensku traku. Španski stručnjak nije otkrio da li će Xhaka biti u konkurenciji protiv Wolverhamptona, a engleski mediji prenose da su njegovi dani odbrojani na Emiratesu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne želim da pričam o tome da li će se Xhaka vratiti u tim naredno kolo i molim vas da tu temu preskočimo", rekao je Emery.

Navodno, Emery je jasno poručio Xhaki da više neće biti prvotimac jer se on ne želi zamjeriti navijačima. Ukoliko se ovo ispostavi tačnim onda će londonski klub sigurno u januaru pokušati prodati Xhaku.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sani81Starmo
Jao koji si ti moron Gazija s ovim Arsenalom
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi