Yannick Carrasco će još neko vrijeme ostati u "kineskom zatvoru"
Carrasco trenutno ne igra zbog povrede

Belgijanac se želi vratiti u Evropu, ali...

Yannick Carrasco će još neko vrijeme ostati u "kineskom zatvoru"

S. Pašalić

Yannick Carrasco je prošle godine iz Atletico Madrida prešao u kineski Kalian Yifang, ali čini se da je brzo požalio što je napravio ovaj potez.

Belgijanac je prije nekoliko mjeseci zavapio kako se želi vratiti u Evropu što prije.

"Volio bih se vratiti u Evropu. Brojni klubovi su bili zainteresovani za mene. Pokušavali smo naći rješenje u januaru kako bi me Dalian Yifang pustio. Ali, razumijem i razmišljanje mog kluba"

"Oni žele da ostanem. Još uvijek se osjećam OK u Kini, ali izgubio sam mjesto u početnoj postavi Belgije", rekao je tada nekadašnji fudbaler Atletico Madrida.

Nekoliko klubova je pokazalo interes za Carrasca, a najviše ga je u svojim redovima htio vidjeti Arsenal, međutim čini se da je sada došao kraj svim nadanjima s obzirom da je njegov agent izjavio da Carrasco "nije na prodaju".

"Carrasco već dugo govori da se želi vratiti u Europu. Postoje klubovi koji bi ga željeli potpisati. Jedan klub je uputio i zvaničnu ponudu", rekao je Christophe Henrotay.

"Drugi klubovi, kao što je Arsenal, također su to htjeli učiniti, ali Dalian je rekao da nije na prodaju", dodao je Henrotay.

Top Komentari

Hooruk
Bem ti neposmenost. Spominju u textu nakog Christophe Henrotaya a nigdje ni pomena ko je lik.
3 0
Mu'min Juventino FKS
Mogul ja kako y taj zatvor, a ti janice da dodjdes u ovu posranu bosnu, majku joj jebem
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi