FK Velež predstavio novo pojačanje pred sami početak sezone

Bjelorus zvanično potpisao

FK Velež predstavio novo pojačanje pred sami početak sezone · Zvanično

Endin Čaušević

Iako nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine starta sutra jasno je da bh. premijerligaši još uvijek nisu završili što se tiče kompletiranja igračkog kadra. Tako je danas Velež ozvaničio još jedan transfer, a na stadion Rođeni stigao je nekadašnji igrač BATE Borisova.

Rođeni se već više od mjesec dana punom parom spremaju za novu sezonu, a u pripremnim utakmicama pokazali su se u dosta dobrom svjetlu.

Ekipa Nedima Jusufbegovića spremna je za početak Premijer lige, no jasno je da igrački kadar još uvijek nije kompletiran.

Sigurno je da će čelnici Veleža do kraja prelaznog roka dati maksimum da dovedu još nekoliko pojačanja, a danas su uspjeli da ozvaniče još jedan potpis i pojačaju konkurenciju uz desnu aut liniju.

Naime, ugovor s Veležom danas je zvanično potpisao Yaroslav Oreshkevich koji stiže u mostarski klub iz BATE Borisova.

Oglasi

Bjeloruski fudbaler sa agentom Nevenom Majićem nakon potpisivanja ugovora

Oreshkevich je cijelu dosadašnju karijeru proveo u Bjelorusiji, a dolazak u Velež mu je prvi inostrani angažman u karijeri.

Ovaj 22-godišnjak je s Veležom potpisao dvogodišnji ugovor i sigurno je da će biti veliko pojačanje za Rođene u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, bjeloruski fudbaler pokriva nekoliko pozicija po desnoj stranii što su za Jusufbegovića svakako dobre vijesti.

Velež novu sezonu Premijer lige otvara sutra kada će na svom terenu dočekati Zvijezdu 09. Ova utakmica igra se s početkom u 20:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1678835250
Zadnja sezona od 30 utakmica odigrao 15 ! Igra KRILO GOLOVA 0 asistencija 0 ?????
0 0
user1676983629
Kako su ovi u Veležu sposobni momak će tek zaigrati na proljeće,Kranjec došao ima dva mjeseca i još nisu sređeni papiri.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti