Yaya Toure želi preći u PSG
Foto: EPA

Yaya Toure želi preći u PSG

Midhat Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja, Yaya Toure, izrazio je želju da pojača ekipu PSG-a.

Fantastični veznjak je za France Football izjavio kako bi mu bila velika čast igrati za klub poput PSG-a, jer smatra da imaju velike ciljeve.

"Znajući kakvi su ciljevi takvog kluba, kako je moguće da ijedan fudbaler ne bude zainteresovan za prelazak tamo? PSG je postao jedan od najjačih klubova u Europi i bila bi mi čast kada bih jednog dana zaigrao za njega. Naravno, ukoliko bih bio od neke koristi", rekao je Toure.

Ne bi začudilo da rukovodstvo PSG-a nakon ovakve izjave i ozbiljno razmisli o kupovini Tourea, jer na pojačanjima u Parizu ne štede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.