Yepes: Želim s Milanom osvojiti LP

Yepes: Želim s Milanom osvojiti LP

Edmir Škorić

Iskusni Milanov stoper Mario Yepes nada se da će s klubom naredne sezone osvojiti Ligu prvaka.

Kolumbijac je ugovorom s Milanom vezan do juna 2012. godine i, premda ima 35 godina, vjeruje da će ostati na San Siru.

"Osjećam se dobro i želim postići mnogo ciljeva. Mislim da mogu nastaviti igrati još dvije ili tri godine, i zato želim osvojiti Ligu prvaka", izjavio je Yepes.

Yepes je u Milan stigao prošle godine iz Chieva. Često je zamjena sjajnom stoperskom tandemu Alessandro Nesta - Thiago Silva.

"Uvjeren sam da sam prikladan za Milan, ali s vremena na vrijeme bio sam tužan kao i drugi koji nisu imali previše šansi da igraju. Međutim, imao sam dobru karijeru, a zadnju sezonu bio sam jedini igrač koji nije propustio nijedan trening", dodao je kolumbijski nogometaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti