Young objasnio kako mu je saigrač "ukrao" medalju

Zanimljiva priča sa finala FA kupa

Young objasnio kako mu je saigrač "ukrao" medalju

Endin Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda, Ashley Young, za engleske medije otkrio je zanimljvu priču koja se desila nakon finala FA kupa prošle godine.

Manchester United je prošlu sezonu uspio da završi sa osvojenom titulom FA kupa, a Young je odlučio ispričati kako je jedan njegov saigrač nenamjerno ukrao njegovu medalju. 

"Sjećam se da smo svi dobili medalje i da sam svoju stavio odmah pored sebe. Nekoliko sekundi nakon toga sam se okrenuo i shvatio da nema medalje. Pomislio sam da je tu negdje i da će se pojaviti. Međutim, kada smo ušli u bus shvatio sam da sam je izgubio", rekao je Young, te nastavio:

"Rekao sam svima da provjere da nemaju dvije medalje, ali niko nije uspio da je pronađe. Bio sam se pomirio s činjenicom da sam ostao bez medalje, a onda se oglasio Marcos Rojo. On je rekao da ima dvije medalje i da mu nije jasno kako je moja završila u njegovom ruksaku. Samo znam da sam bio presretan kada sam shvatio da nisam idiot koji je izgubio medalju".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Young je na kraju razgovora dodao da je ta medalja sada u njegovom domu, te da mu je to jedna od najdražih nagrada koje je osvojio u svojoj dosadašnjoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi