Za Benzemu nije stigla nijedna ponuda

Za Benzemu nije stigla nijedna ponuda

Napadač Lyona Karim Benzema, kojeg se povezuje sa prelaskom u Manchester United, za sada nije razgovarao niti dobio zvaničnu ponudu od bilo kojeg kluba.

Trener Manchestera Alex Ferguson u nekoliko je navrata izjavio kako mu je Benzema jedna od najvećih želja u ovom prelaznom roku, ali za sada United nije kontaktirao čelnike Lyona povodom ovog transfera.

Veći dio 94 miliona eura teškog transfera od prodaje Cristiana Ronalda Real Madridu biće stavljen Fergusonu na raspolaganje kako bi na Old Trafford doveo novu zvijezdu.

Međutim, bez obzira na sva nagađanja, sportski direktor Lyona Bernard Lacombe izjavio je da za sada ni jedna ponuda za Benzemu nije stigla do njega.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.