)
Za koga navijaju bh. političari?
Mnogo toga smo slušali tokom predizbornih kampanja o našim političarima, ali rijetko kada se spominjalo za koje klubove navijaju. Vrijeme je da saznamo.

Za koga navijaju bh. političari?

Dragan Čović - Velež/Zrinjski

Građanima Bosne i Hercegovine je vjerovatno preko glave političkih tema u proteklim danima obzirom da su tek završeni Opšti izbori, pa je možda došlo vrijeme da se političarima pozabavimo iz nekog drugog ugla.

Dragan Čović je jedan od onih koji su za vrijeme rata promijenili klupske boje. Bivši član Predsjedništva Bosne i Hercegovine je prije rata bio vatreni navijač Veleža, a danas ga često možemo vidjeti na utakmicama Zrinjskog.

Čović se nerijetko slika sa šalom ekipe iz Zapadnog Mostara i sigurno može biti vrlo zadovoljan obzirom da je njegov voljeni klub tri puta zaredom bio prvak BiH.

Top Komentari

epa
e jak tekst do dna ... zaboli me i za njima i za njihovim navijackim opredjeljenijima...
41 2
Mesa.Sabanadzovic
Dobar tekst. Istrazivacko novinarstvo
35 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti