Za koga navijaju bh. političari?
Mnogo toga smo slušali tokom predizbornih kampanja o našim političarima, ali rijetko kada se spominjalo za koje klubove navijaju. Vrijeme je da saznamo.

Za koga navijaju bh. političari?

Zlatko Lagumdžija - Sarajevo

Građanima Bosne i Hercegovine je vjerovatno preko glave političkih tema u proteklim danima obzirom da su tek završeni Opšti izbori, pa je možda došlo vrijeme da se političarima pozabavimo iz nekog drugog ugla.

Došlo je vrijeme i za jednog bivšeg političara na ovoj listi. Zlatko Lagumdžija je svojevremeno bio ministar vanjskih poslova BiH i predsjednik SDP-a, a u proteklim godinama je potpuno izašao iz ove sfere.

Sada se bavi samo profesorskim poslom, a svakako da ima i nešto više vremena da ponekad skokne do stadiona "Asim Ferhatović-Hase" na kojem igra njegov omiljeni klub - FK Sarajevo.

Top Komentari

epa
e jak tekst do dna ... zaboli me i za njima i za njihovim navijackim opredjeljenijima...
41 2
Mesa.Sabanadzovic
Dobar tekst. Istrazivacko novinarstvo
35 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi