Za Lea Messija ne postoji napet trenutak, ovaj penal to dokazuje

Šmekerska realizacija

Za Lea Messija ne postoji napet trenutak, ovaj penal to dokazuje

Kapiten Barcelone Leo Messi doveo je svoj tim u vodstvo protiv Lyona u revanšu osmine finala Lige prvaka.

Katalonci su poveli u 18. minuti preko svog najboljeg fudbalera koji je na šmekerski način izveo najstrožiju kaznu.

Za Messija očito ne postoji napet trenutak iako je u pitanju vrlo bitna utakmica, pa je odlučio da panenkom savlada golmana Lyona.

Pogeldajte kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gh0ast
Od sada igrači neka sami padaju u šesnaest metara, dodjeljuje se penal. Dokazano baš na ovoj utakmici. Čudno je zašto uopšte nije bilo ponovnog prikaza prekršaja, uopšte. Ni VAR kada je odlučivao, uz to da sudija nije otišao da pogleda, nije prikazan prekršaj niti će biti. Sranje od tima sa velikim privilegijama - Barcelona
3 8
Lyon
Al' faul uopste nije bio, cudno je i sa VAR, da sudija to sudi, ovo je ozbiljno guranje jednog kluba, cemu onda kamere ostale, 4 sudije..
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije