Za Liverpoolov dvojac koji je postao slobodan otimaju se desetine klubova

Moreno i Sturridge traže nove izazove

Za Liverpoolov dvojac koji je postao slobodan otimaju se desetine klubova

E. Škorić

Nekoliko klubova širom Evrope sada ima priliku da dovede besplatno dva kvalitetna igrača iz Liverpoola.

Liverpool je potvrdio da su iskusni bek Alberto Moreno i engleski napadač Daniel Sturridge slobodni nakon što im je istekao ugovor.

Lazio, Romi, Napoli, Juventus, Inter i Milan mogli bi iskoristiti situaciju kako bi doveli jednog od igrača.

Sturridge je nekadašnji reprezentativac Engleske, igrao je i za Chelsea prije Liverpoola, a Jurgen Klopp ga je znao koristiti kao džoker s klupe. U septembru puni 30 godina i sasvim sigurno da će biti dobra opcija za neki klub kao slobodan napadač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Moreno puni 27 godina sljedeći mjesec i lijevi bek koji je 2014. u Liverpool došao za 18 miliona eura također će moći da bira ponude. Italijanski timovi u prvom redu, no ima ih i iz drugih liga.

Sve u svemu, obojica su dali značajan doprinos u rezultatima Liverpoola, a sada se okreću novim izazovima, svjesni da za njih nema mjesta na Anfieldu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti