Za mjesto 5 i 6, slijedi Bugarska

Završnica EP-a za košarkaše

Za mjesto 5 i 6, slijedi Bugarska

Vikend pred nama donosi završne obračune kada je u pitanju EP za košarkaše (divizija B, U-20). U polufinalnim utakmicama sastaju se Gruzija i Češka, te Belgija i Estonija.

Ono što će navijače našeg tima najviše zanimati jeste borba za plasman od 5-8 mjesta. Tako će naša selekcija igrati protiv Bugarske, dok će Danska igrati protiv Portugala.

Epilog je to nakon odigranih mečeva u četvrtfinalnoj grupi u kojoj je naša selekcija ostvarila jedan poraz i jednu pobjedu. BiH će današnju utakmicu protiv Bugarske igrati na Ilidži sa početkom u 16:15 sati.

Selektor Kisić je najavio da će u naredna dva ogleda naše ekipe šansu pružiti i onim igračima koji u dosadašnjem dijelu šampionata nisu imali zapaženiju minutažu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.