Za Mourinha transfer period tek počinje: Pakleni plan podrazumjeva četiri igrača

Bit će mnogo novosti sa Old Trafforda

Za Mourinha transfer period tek počinje: Pakleni plan podrazumjeva četiri igrača

Portugalski trener Jose Mourinho mogao bi ovog ljeta baš obradovati navijače Manchester Uniteda.

Crveni đavoli su u dosadašnjem dijelu prelaznog roka angažovali Brazilca Freda za oko 60 miliona eura, Deogo Dalota iz Porta za 22 i Lee Granta iz Stoke Cityja za 1,7 miliona, ali čini se kako će transfer period za njih tek početi.

Kako prenose inostrani mediji, Mourinho ima četiri želje - Roberta Lewandowskog, Thiaga Alcantaru, Tobyja Alderweirelda i Leonarda Bonuccija.

Kako prenosi The Sun, United će sada prvo krenuti po dvojac Bayerna - Lewandowski, Alcantara. Njih dvojica bi trebala riješiti probleme kluba u veznom redu i napadu, a Bayern ih je navodno spreman pustiti po odgovarajućoj cijeni, iako će 'slučaj Lewandowski' sigurno biti mnogo komplikovaniji nego što se čini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S druge strane, Jose želi Belgijanca Alderwierelda koji je odigrao sjajan Mundijal, kao i Bonuccija koji je navodno zatražio transfer iz Milana. U slučaju Italijana će morati biti veoma brz jer njega žele i brojni drugi klubovi kao što su PSG, Chelsea i Manchester City.

Ukoliko bi barem dvije od ove četiri želje Manchester uspio da realizuje, navijači bi sigurno bili presretni.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi