Za njega nema odmora: Petrović s maskom svaki dan na stadionu

Trener Radnika iz Bijeljine

Za njega nema odmora: Petrović s maskom svaki dan na stadionu

Premijer liga BiH zaustavljena je do daljnjeg zbog pandemije koronavirusa.

Niko se ne usuđuje sa sigurnošću reći hoće li i pod kojim uslovima uopšte biti nastavljena, s obzirom da pandemija ne jenjava, međutim fudbaleri se trude koliko-toliko ostati u formi.

U Sarajevu i još nekim klubovima su, primjerice, organizovani 'online' treninzi, a pauze čini se nema ni za trenere, barem ne ako govorimo o Slavku Petroviću iz bijeljinskog Radnika.

Petrović koji je poznat kao radoholičar svaki dan je na stadionu u Bijeljini, telefonira sa igračima i pravi planove kako bi ostvario sve ono što se od njega očekuje, a istovremeno poštuje i higijensko-epidemiološke mjere koje podrazumijevaju minimalnu zaštitnu opremu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Može se to vidjeti i na fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama.

Top Komentari

Invisible80
Dvije molbe: 1. Da više ne pišete o ovom "gospodinu" 2. Ako već morate, od sad da stalno koristite ovu sliku s maskom Hvala na razumjevanju Lp
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti