Za razliku od mnogih selekcija, Slovaci bez posebnih želja

Odsjedaju u hotelu Zenica

Za razliku od mnogih selekcija, Slovaci bez posebnih želja

Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Slovačke, protiv koje u petak igramo možda i odlučujuću utakmicu kvalifikacija u četvrtak stiže u BiH. Slovaci će na sarajevski aerodrom sletjeti oko 12 sati, a odmah je planiran i polazak za Zenicu.

Ekspedicija od 35 ljudi će boraviti u hotelu Zenica, a kako su nam kazali rukovodioci ovog hotela, naši sljedeći protivnici za razliku od većine reprezentacija nisu imali nikakvih posebnih želja. Slovaci će u Zenici boraviti do subote ujutru, kada je nakon doručka planiran povratak u Slovačku.

Ekipa koju predvode sjajni Marek Hamšik i Martin Škrtel u Zenici će imati trening u četvrtak navečer, a konferencija za medije će biti održana neposredno prije početak treninga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.