Za svaku pohvalu: Sjajan potez Eintrachta

Kapa dolje...

Za svaku pohvalu: Sjajan potez Eintrachta

Na kraju prošle sezone u Bundesligi katastrofalna vijest je zadesila Eintracht iz Frankfurta. 

Kapiten ovog kluba Marco Russ je na rutinskoj doping kontroli saznao da ima tumor, a u cilju da što prije ozdravi redovno ide na hemoterapije u New York i početkom naredne godine bi se trebao priključiti treninzima. 

Da u klubu maksimalno računaju na njegove usluge potvrđuje i to što je ugovor koji je isticao na kraju sezone produžen do 2019. godine.

"Svi koji me poznaju znaju šta mi znači Eintracht, jedini klub za koji sam igrao, ako se izuzme kratkotrajni boravak u Wolfsburgu. Zato sam oduševljen, istovremeno ponosan što ću igrati još tri godine. Osjećam potrebu da se zahvalim predsjedniku i članovima kluba koji su uticali na rast mog samopouzdanja", izjavio je Russ. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Russ je inače dijete Eintrachta u kojeg je stigao kao talentirani dječak s 11 godina (1996.) i ostao sve do 2011. kada je otišao u Wolfsburg i zadržao se dvije sezone poslije kojih se vratio.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi