Za vikend 25. memorijalni turnir "Asim Ferhatović-Hase"

U petak izvlačenje parova

Za vikend 25. memorijalni turnir "Asim Ferhatović-Hase"

S. Mlaćo

Nadolazećeg vikenda igrat će se 25. memorijalni turnir "Asim Ferhatović-Hase" u KSC Skenderija. U ovogodišnjem izdanju turnira igrat će FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Olimpik, FK Slavija, NK Čelik, FK Bosna Visoko, FK Mladost Doboj Kakanj i FK Vratnik.

Pored takmičarskog dijela turnira bit će odigrane i revijalne utakmice kadeta, pionira i veterana, a detaljne satnice i raspored utakmica bit će poznat u petak poslije 14 sati, kada je zakazana press konferencija uoči turnira u prostorijama Općine Stari Grad.

"Fudbalski klub Sarajevo poziva sve svoje navijače i simpatizere da nadolazećeg vikenda posjete KSC Skenderija, te prate utakmice 25. memorijalnog tunira, koji je posvećen najvećoj legendi našeg kluba", istakli su iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi