Za vikend će se i u nižem rangu bh. fudbala paliti reflektori!

Kreću Prve lige

Za vikend će se i u nižem rangu bh. fudbala paliti reflektori!

A. Čaušević

Premijer liga BiH je krenula prošlog, dok će predstojećeg startati entitetska takmičenja, Prva liga FBiH i Prva liga RS. 

Većina mečeva igrat će se u dnevnom terminu, dok će se na jednom terenu igrati pod reflektorima. Riječ je o stadionu Dr. Milan Jelić.

Na spomenutom stadionu svoje domaće mečeve igra Alfa Modriča. Nekadašnji prvak BiH će u prvom kolu Prve lige RS dočekati Podrinje, a susret će se igrati u subotu od 20:30.

Ostali mečevi će se igrati također u subotu, ali u terminu od 17 sati, a sastat će se Sloboda Novi Grad - Slavija, Željezničar Sport Tim - Rudar Prijedor, Sutjeska - Sloga Doboj, Zvijezda 09 - Kozara, Drina - Ljubić, Tesktilac - Jedinstvo i Leotar - Borac Šamac.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Inače, prvobitno je planirano da se utakmice igraju od 18 sati, ali je FS RS odličio da termin utakmica pomjeri za sat ranije. Svi mečevi će se igrati bez prisustva publike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi